Welkom bij Kiss the Bride

∼ YES YOU MAY ∼

 Welkom bij Kiss the Bride! Wij zijn gespecialiseerd in bruidsfotografie en zorgen er voor dat alle belangrijke momenten op jullie mooiste dag in stijl worden vastgelegd. Het team van Kiss the Bride staat graag voor u klaar en u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Ruim van te voren organiseren we een kennismakingsgesprek zodat wij weten wat jullie wensen zijn en wij ons goed kunnen voorbereiden op jullie trouwdag. Zo nodig bezoeken wij van te voren de locatie waar de huwelijksvoltrekking plaats zal vinden zodat wij alvast de mooiste plekjes kunnen uitzoeken en wij niet voor verrassingen komen te staan op de dag zelf. Zo kunnen wij ons op jullie trouwdag volledig richten op het maken van foto’s en deze in de hoogste kwaliteit afleveren. Zie voor een indruk het portfolio van Kiss the Bride! 

Goed voorbereid zullen wij een prachtige huwelijksreportage van jullie trouwdag maken en een beveiligde fotogallery online zetten. Daarnaast maken wij trouwalbums geheel in stijl en desgewenst afgewerkt met de mooiste materialen. Wij bieden professionele pakketten aan tegen een scherpe prijs waarbij altijd individuele aanpassingen mogelijk zijn. Zie onze pagina met prijzen.

Graag ontmoeten wij jullie binnenkort zodat wij jullie trouwdag tot een onvergetelijke dag kunnen maken!

Hartelijke groet,

Het team van Kiss the Bride

 

 

Scroll Up